CUM FOLOSIM OLAPLEX?

Petreceti cateva minute urmarind-o pe celebra colorista Tracey Cunningham, pentru a afla cat de simplu este sa folositi Olaplex.

education thumbnail

DE CE OLAPLEX?

Jordan Alexander & Slim, directorii de educatie pentru Olaplex care au lucrat alaturi de Tracey Cunningham folosind Olaplex pe foarte multe persoane, ne dezvaluie beneficiile care fac ca Olaplex sa fie cea mai buna alegere atat pentru stilisti cat si pentru clientele lor.

education thumbnail

See what people are saying

OLAPLEX este componentul essential #1 in fiecare formula de culoare si balayage pe care eu o creez.

Chad Kenyon
Benjamin Salon, West Hollywood, CA

Recunosc sincer ca Olaplex este o arma pe care trebuie neaparat sa o detin in arsenalul meu. De fiecare data cand poate fi compromisa integritatea parului clientei mele, apelez la Olaplex.

Guy Tang
West Hollywood, CA

Acesta este cel mai revolutionar produs pe care l-am vazut in ultimul de timp.

Tracey Cunningham
Meche Salon, Beverly Hills, CA

Sunt complet obsedata de Olaplex, cred ca a schimbat total industria de colorare. Integritatea parului nu mai este compromisa de serviciile chimice.

Bianca Hillier
Sally Hershberger, Los Angeles, CA

Olaplex este instrumentul meu numarul 1 pentru colorarea parului si este unul dintre cele mai bune produse de pe piata! Acest produs este extraordinar!

Amber Maynard
Nine Zero One Salon, West Hollywood, CA

PERFORMANTA

Olapex este asigurarea ca puteti deschide parul clientelor dumneavoastra pe trepte la care nici nu va gandeati ca este posibil, si fara nicio deteriorare.

USURINTA IN UTILIZARE

Trebuie doar sa adaugati Olaplex Bond Multiplier Nr.1 direct in amestecul de vopsea sau decolorant, apoi sa aplicati Bond Perfector Nr.2 dupa ce ati clatit vopseaua din par. Clientele folosesc Hair Perfector No. 3 acasa o data pe saptamana, ca pe un tratament profesional de intretinere.

FUNCTIONEAZA IN TOATE CAZURILE

Am testat Olaplex pe toate tipurile de par si functioneaza perfect: par asiatic, european, afro-american, pe par tratat chimic si pe par natural.

CANTITATE MICA DE PRODUS

Olaplex a fost utilizat de mii de ori, si de fiecare data a avut rezultate extraordinare. Singurul caz in care poate sa nu iasa bine este daca se foloseste o cantitate prea mare de Olaplex cu decolorant, sau daca nu ati crescut nivelul oxidantului din amestec cu o treapta. Toti sunt impresionati de functionarea Olaplex inca de la prima aplicare, si au tendinta sa adauge mai mult produs la a doua aplicare, dar aceasta va dilua amestecul, si nu va mai face deschiderea. De aceea trebuie sa marim puterea oxidantului.

ESTE FOARTE SIMPLU DE FOLOSIT

Incepeti cu Olaplex Bond Multiplier No.1, pe care il adaugati direct in amestecul de vopsea sau decolorant. Dupa ce ati clatit vopseaua din par, aplicati Olaplex Bond Perfector No. 2 pentru minim 5 minute, apoi clatiti, samponati si aplicati balsam. Solutia Nr. 2 poate fi lasata pe par si folosita ca lotiune in timpul tunsului. Clienta foloseste acasa Hair Perfector No.3 o data pe saptamana, pentru intarirea parului. Este intr-adevar un sistem simplu, sigur si nu este toxic. Respectati instructiunile de utilizare ale produsului.

EFECTE PE TERMEN LUNG

Toti vor sa stie daca legaturile create de Olaplex in par vor influenta rezultatele urmatoarelor vopsiri. Raspunsul rapid este ca structura parului va fi din ce in ce mai buna. Coloristi celebri care au testat Olaplex pe mii de cliente, de mai multe ori pe an, nu au raportat niciun aspect negativ. Singurul caz in care nu fnctioneaza este daca se foloseste prea mult produs Olaplex, si astfel amestecul final se dilueaza. Este o noua chimie, care necesita un nou mod de a gandi. Dar este foarte simplu.